Beoordelingen van Steak at the Lake Almere Haven

Recente recensies van Steak at the Lake Almere Haven

5 sterren na 98 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Heerlijke gamba’s, spareribs waren ook zalig. Alles keurig verpakt en lekker warm! Top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk ook de taart maar de patat was echt te lang doorgebakken dat was wel jammer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens de 2 Corona golf een heerlijk maaltijd besteld en thuis laten bezorgen. Netjes op tijd bezorgd en wellicht nog belangrijker het was heerlijk! Goed verpakt en nog goed op temperatuur. Helemaal top!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, helemaal op tijd !

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en snelle service!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer errug lekker :-)) Prima bezorgd ook. 👍

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er goed verzorgd uit. Alles stond op de afgesproken tijd klaar. Prima.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend. Het eten doet niets onder van de uitstekende kwaliteit als je bij jullie zelf eet. Echt aanrader.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de ribs vallen van het bot en stoom kwam er vanaf bij het openmaken, lekker warm eten thuis! Sowieso doen!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heel lekker, keurig op tijd gebracht. Uitstekende service en goed eten.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer eens steaks afgehaald, het was allemaal weer prima in orde! Zodra jullie weer open mogen komen wij weer lekker op locatie eten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten! Aanrader

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een goede en snelle service. Heerlijk gegeten!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch, leuke bezorger

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en precies op tijd

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bezorgd en was verzorgd, servetten erbij, en was nog goed op temperatuur, hygiënisch verpakt, we hebben gesmuld!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten. Netjes op tijd bezorgd, goed ingepakt en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de lekkerste kip in nog enen beetje bouillon en spare ribs die van het bot afglijden! Keurig op tijd, heerlijk warm, wij bestellen zeker weer!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top!! Al het vlees was nog warm, mals en ‘rood’ bij aankomst. Bezorging op gevraagde tijdstip door vriendelijke bezorger. Eten heel smaakvol en goed verzorgt, zoals je het ook zou hebben gekregen als je in hun restaurant gaat eten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!! Zeker een aanbeveling

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Heerlijk gegeten, biefstuk super mals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Mooi op tijd gebracht. Aan te raden!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie tripadvisor. T was goed.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Eten was heerlijk en super netjes verzorgd. Een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en vers eten ! Snelle bezorging dus beviel ons super !

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker mooi warm goed op tijd alleen waren de spareribs een beetje droog

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond precies op tijd klaar, heerlijke biefstukken en de bali jus is top. Ook de huisgemaakte aardappelsalade is erg lekker. Toppers daar!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door een vriendelijke man. De spareribs waren helaas aan de droge kant. Alsof ze te lang opgewarmd waren. We hadden bij 3 sparerib menu’s bijbetaald voor patat maar er zat maar 1 klein zakje patat bij de hele bestelling wat écht onvoldoende was voor 3 personen (en voor het geld dat ervoor betaald is) Op zich was het oké maar niet helemaal wat we hadden verwacht op basis van andere reviews

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft lekker. Hopelijk dat jullie blijven bezorgen ook na Carona

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een foutieve bestelling toch gekregen wat wij eigenlijk wilden. Fantastisch gedaan en heerlijk gegeten.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd Goed verpakt, zodat de ossehaassate nog goed warm was. Heerlijk gegeten ( in eigen tuin)!! Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten..... als t niet op t terras of binnen kan, dan ophalen om thuis van te genieten

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker.. als tip zouden wij het misschien nog iets krokanter nog lekkerder vinden. Wij bestellen zeker nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer heerlijk, als vanouds. Dit restaurant blijft wat mij betreft een aanrader, ook in Coronatijd. Maar de volgende keer toch liever gewoon weer in het restaurant, dat bevalt toch net iets beter. 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had van het weekend de ossenhaas met pepersaus besteld om af te halen. Het vlees was heerlijk klaargemaakt, heel mals. Was ook zeer tevreden hoe het geheel ingepakt was, vlees en saus netjes in een apart bakje, de friet in een aparte zak ernaast. Heb thuis heerlijk gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stok broodjes waren goed, beetje warm en knapperig. Vlees viel erg tegen, geen lekker knapperig korstje. De salade was niet vers gemaakt, komt zo uit een grote bak van de groothandel. Frietjes ok, van verse aardappelen is lekkerder. Geen Mayo erbij. Al met al viel deze bestelling tegen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima in orde!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen was eenvoudig, het bezorgen ging prima en het eten was heerlijk. Toppie!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, stipt op tijd bezorgd. We hadden besteld: Piripiri, Carpaccio, Spareribs en Ossenhaas saté. Zeer tevreden!!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk gegeten, medium rare vlees en kraakverse friet op perfecte temperatuur thuis bezorgd gekregen. Aanrader en veel beter dan “Loetje”

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk gegeten! Top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd bezorgd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd, overheerlijk alles.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd fantastisch! En super snel bezorgd. Kreeg een mailtje dat de bezorger onderweg was, ging op dat moment gelijk de deurbel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor een verjaardagsbiefstuk moet je bij Steak at the Lake zijn!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgt snel en ook nog heerlijk.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik van jullie gewend ben in het restaurant, ook het afhaalmenu is prima verzorgd en prima van smaak!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Goed verpakt en daardoor nog lekker warm.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Koningsdag eten besteld, was weer heerlijk én een heerlijke tompouce erbij, jammie

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, ondanks het gemis van het restaurant hebben we het thuis gezellig gemaakt. Keurig op tijd. Chapeau

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service het eten was super lekker TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees viel zo van de botjes af en ze smaakten voortreffelijk. Voor herhaling vatbaar en supersnel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik snap dat het afhalen van maaltijden best moeilijk is om dan kwaliteit te blijven garanderen. De reden dat ik heb besteld is ook omdat ik de ondernemers wil steunen. Mijn bestelling was helaas veel te gaar, vlees was echt grijs. Ik denk niet dat het aan de bereiding ligt, maar juist aan het afhalen, dan gaart het vlees langer door en wordt het te gaar en taai. Hoop dat jullie er iets mee kunnen, is geen commentaar, want nogmaals ik begrijp dat het echt lastig is kwaliteit te leveren bij afhalen. Gr Jan

Reactie van Steak at the Lake:Beste Jan, zo hoort het niet te zijn. Ondanks dat dit wel het geval was mag ik u bij uw volgende bestelling een flesje wijn wit of rood aanbieden. Onze excuses voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 26 april, plaatsen en betaling van bestelling top! Klokslag 17 u werd er bezorgd en vooraf keurige berichten hierover. Bestelling :vooraf gamba’s uitstekend! Hoofdgerecht : kipsate :prima, spareribs uitstekend, 2x black angus burger, 2 persoon vond hem prima, andere persoon had moeite met broodje, taai! Patat goed en knapperig. Mooi verpakt allemaal , gaan er zeker nogmaals bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit van uit eten, gewoon thuis. Eten was nog lekker warm ook. En snel bezorgd!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst afgehaald, had een heerlijke ossehaasspies. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Was een beetje bang dat het te gaar zou worden doordat er wat tijd overheen gaat eer je aan het eten bent maar het was hardstikke lekker...

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig optijd geleverd, en was goed,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke biefstuk! Restaurant kwaliteit bij je thuis bezorgd! Toppie. We hebben genoten 👍🏼

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd Precies als besteld Prima kwaliteit Lekker gegeten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en lekker. Aanrader!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede 350 gram ossenhaas ,en goede garing , top kwaliteit voor bezorging.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super, hopelijk kunnen we weer snel in het restaurant eten dat is toch gezelliger.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We ondersteunen de horeca in Almere haven graag. Het eten was goed maar we zitten toch liever ergens op een terras of in het restaurant te eten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Goede kwaliteit. Precies op tijd geleverd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke steaks en vistrio gegeten, perfect gegaard, wat knap is vanwege bezorging, we eten altijd graag bij Steak@thelake, maar vanwege de Coronamaatregelen genoodzaakt om thuis te laten bezorgen, alles wat even heerlijk en perfect zoals wij dat gewend zijn, echt top een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en exact op tijd geleverd. Aanrader!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, op tijd bezorgd , en warm.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar toch anders als je thuis bent en dan die prijs betaald. Dus jammer genoeg de laatste keer. Nu voelde het alsof we voor 1 spies €20 hadden betaald. En dat was het ook.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten. Bij aan het komen van het virus hadden we trek in een biefstuk. We hielden er rekening mee dat hij iets te gaar zou zijn omdat een biefstukje bezorgen, meestal op qualiteit in levert. Maar niets is minder waar! Wat hebben we heerlijk gegeten, frietjes lekker knapperig en de biefstukjes voor ieder precies zoals hij moest zijn. Uiteten in quarantaine onder ons eigen dak. Dankjewel! En tot snel!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, zoals altijd. Net als ook in het restaurant. Ook de bezorging was keurig op de afgesproken tijd. Alles ook goed verpakt, de biefstuk was nog heerlijk warm. Top geregeld.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en alles op tijd perfect

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel eenvoudig en lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine tip om de kroepoek niet bij de sate te doen al 2 x gehad dat het er niet echt lekkerder op word. De kroepoek word taai

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top en heerlijk gegeten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit zoals we dat gewend zijn van Steak at the lake👌🏼Alles op tijd bezorgd en lekker warm. Sterkte en succes in deze “rare wereld” Blijf gezond❣️

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ommezwaai in deze tijd. Van een knus restaurant naar thuis bezorgen. Ben blij dat het kan en wij mee kunnen helpen om tzt weer lekker bij Steak the Lake te kunnen eten.